Mansikka-mascarponeherkku äitienpäivän kahvipöytään

Vanajan mansikka-mascarponeherkuu on täydellinen valinta äitienpäivän kahvipöytään – nopea valmistaa, raikas ja täynnä makua.

Herkku rakentuu vain kolmesta aineksesta: pehmeästä mascarponevaahdosta, tuoreista mansikoista ja rapeista Vanajan korpuista.

Tämä jälkiruoka ei vaadi uunia eikä pitkiä valmisteluja – vain hetken keittiössä, ja lopputulos hurmaa taatusti. Sitä enemmän aikaa jää vietettäväksi äidin kanssa juhlapäivänä.

Ainekset (4 annosta)

  • 4 Vanajan ISO Sokerikorppua tai ISO Kanelikorppua
  • 250 g mascarponejuustoa
  • 2 tl vaniljasokeria
  • n. 300 g tuoreita mansikoita
  • Halutessasi: tuoretta minttua koristeluun

Ohje

  • Pese ja viipaloi mansikat.
  • Sekoita mascarpone ja vaniljasokeri tasaiseksi vaahdoksi.
  • Aseta korput tarjoilulautasille.
  • Levitä mascarponevaahtoa korppujen päälle.
  • Lisää viipaloidut mansikat mascarponevaahdon päälle.
  • Koristele halutessasi tuoreella mintulla

Tarjoile heti valmistuksen jälkeen, jotta korput säilyttävät rapeutensa.