Savukalatahna ja täysjyväkorput

Ainekset

Savukalatahna ja täyjyväkorput:
8 kpl Vanajan täysjyväkorppuja
200 g savukalaa
1 dl kermaviiliä
tuoretta tilliä
suolaa
voita

Salaatti:
1 ruukku jääsalaattia
pieni paprika
tomaatti
1/2 kurkku
1/2 punasipuli
oliiviöljyä
mustapippuria myllystä

Ohjeet

4 annosta

Savukalatahna ja täyjyväkorput:

Hienonna savukala ja tuore tilli. Sekoita ainekset huolellisesti kermaviiliin. Lisää suolaa makusi mukaan.

Jätä seos maustumaan jääkaappiin noin puoleksi tunniksi.

Sipaise jokaisen korpun pintaan nokare voita. Lämmitä mikrossa kunnes voi sulaa.

Annostele seos korpuille ja tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Salaatti:

Asettele salaatinlehdet kulhon pohjalle. Pilko kurkku ja paprika. Ripottele ne tasaisesti salaatin päälle.

Leikkaa tomaatti paksuiksi, ja sipuli ohuiksi siivuiksi ja asettele kulhoon. Pirskottele hieman oliiviöljyä ja mausta mustapippurilla.