Kinkkurullakorput

Ainekset

Kinkkurullakorput:
8 kpl Vanajan täysjyväkorppuja
yrttiöljyä
8 siivua kinkkua
0,5-1 tl voita tai öljyä
200 g ranskankermaa
1/2 irtosuolakurkku
1/2 pienestä ruohosipulinipusta
mustapippuria myllystä
suolaa

Yrttiöljy:
1 dl oliiviöljyä
2 rkl balsamiviinietikkaa
suolaa
mustapippuria myllystä
tuoretta basilikaa, timjamia ym.
ruohosipulia

Ohjeet

4 annosta

Kinkkurullakorput:

Leikkaa suolakurkku ja ruohosipuli pieneksi silpuksi.

Sekoita keskenään ranskankerma, suolakurkku, ruohosipuli, suola ja pippuri.

Valuta yrttiöljyä korppujen päälle noin 2-3 tl/korppu.

Paista kinkkusiivut kevyesti voissa tai öljyssä.

Laita täytettä kinkkusiivuille, kääri rullalle ja sido ruohosipulilla.

Asettele kinkkurulla öljytyn korpun päälle.

Yrittiöljy:

Leikkaa haluamasi yrtit pieneksi silpuksi ja sekoita kaikki aineet keskenään. Anna maustua jääkaapissa mieluiten yön yli.