Broileri-paprikakorput

Ainekset

Broileri-paprikakorput:

8 kpl Vanajan täysjyväkorppuja
2 isoa broilerin rintafileetä
1 paprika
oliiviöljyä
Gruyere-juustoa
mustapippuria
suolaa

Tomaatti-mozzarellasalaatti:

1 ruukku jääsalaattia
4 tomaattia
2 mozzarella-palloa
tuoretta basilikaa
oliiviöljyä
mustapippuria myllystä
suolaa

 

Ohjeet

4 annosta

 

Broileri-paprikakorput:

Ota broilerin rintafileet huoneenlämpöön 20 min. ennen paistamista. Paista fileet pannulla kypsiksi ja mausta suolalla ja pippurilla. Leikkaa fileet ohuiksi siivuiksi.

Pirskottele oliiviöljyä korppujen pinnalle. Pese paprika ja leikkaa siitä sentin paksuisia viipaleita. Leikkaa Gruyerejuustosta ohuita suikaleita.

Lado öljytyn korpun päälle vuorotellen broileri- ja paprikaviipaleita. Lisää päälimmäiseksi muutamia juustosuikaleita. Laita korput kuumaan uuniin ja paista grillivastuksella tai ylätasolla noin 5 min., kunnes juusto on sulanut ja saanut kauniin värin.

Tarkkaile korppuja, jottei juusto pääse palamaan. Tarjoile tomaattimozzarellasalaatin kera.

 

Tomaatti-mozzarellasalaatti:

Siivuta tomaatit ja mozzarellat. Lado lautaselle vuorotellen jäävuorisalaattia, basilikaa, tomaattia ja mozzarellaa.

Pirskottele päälle hieman oliiviöljyä, mausta mustapippurilla ja ripauksella suolaa.